Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los amigos team (1585470) - Atlhetic Xigró (313221) » 641779099: T59/R3

Copa 641779099 Información oficial sobre el partido 641779099 en Hattrick

27.03.2019 12:00:00
Copa: Temporada 59 / Ronda 3

Luquino team Alineación oficial del equipo 'Luquino team' en el partido 2 - 1 Atlhetic Xigró Alineación oficial del equipo 'Atlhetic Xigró' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Luquino team Alineación oficial del equipo 'Luquino team' en el partido 2 - 3 Atlhetic Xigró Alineación oficial del equipo 'Atlhetic Xigró' en el partido
Tiene un resultado normal 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,9 % 19,1 % 55,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Luquino team

Goles Goles

  • 114 Minuto 79 (Gol de penalti): Després de 79 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Luquino, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Paul Bertram Zingl de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 123 Minuto 98 (Gol por la derecha): El jugador Paul Bertram Zingl de Luquino, després de 98 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 22 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Luquino Miguel Marías quasi marca al minut 22 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en 余 (Yu) 宇雄 (Yuxiong) l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 212 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Nökkvi Hafsteinsson va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 211 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Luquino enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Atlhetic Xigró

Goles Goles

  • 172 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Passats 25 minuts de partit, Atlhetic es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Gertjan Hogenhuis es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 3 (Ocasión de falta): Gonzalo Calimano va xutar magistralment una falta al minut 3 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Cristiano Minini que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Žigmund Vápeník quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Wictor Igelhall, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73 de partit, Sergio González Guezno va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.