Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

At.Delicias (1435834) - machos Balompie (125402) » 641778582: T59/R3

Copa 641778582 Información oficial sobre el partido 641778582 en Hattrick

27.03.2019 12:00:00
Copa: Temporada 59 / Ronda 3

At.Delicias Alineación oficial del equipo 'At.Delicias' en el partido 4 - 3 machos Balompie Alineación oficial del equipo 'machos Balompie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
At.Delicias Alineación oficial del equipo 'At.Delicias' en el partido 2 - 0 machos Balompie Alineación oficial del equipo 'machos Balompie' en el partido
Tiene suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

At.Delicias

Goles Goles

  • 111 Minuto 25 (Gol por el centro): Passat el minut 25 de joc, Daniel Olivet facilitava les coses al At.Delicias amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 13 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Miguel Ángel Sánchez Llorente va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Fănică Brujan, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luis Miguel Costeira de At.Delicias va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En René Bucaram es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 73 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 73 del partit, Luis Miguel Costeira de l'equip At.Delicias, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En René Bucaram de At.Delicias va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 2 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de At.Delicias, Miguel Ángel Sánchez Llorente, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Robert Sazdov xutant per a At.Delicias va fer anar la pilota just on la volia, però Aleksi Nadaraia, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Luis García de At.Delicias anava molt fort i col·locat però Aleksi Nadaraia no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 2.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de At.Delicias Fănică Brujan no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Aleksi Nadaraia es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.

machos Balompie

Goles Goles

  • 143 Minuto 21 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Balompie eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 21, Bahti Saltık va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 53 (Ocasión de contra de falta): Balompie va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Joaquín de la Rosa va anar a parar a les mans del porter.
  • 273 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Joaquín de la Rosa va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Miguel Monroy, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 242 Minuto 105 (Ocasión de contra por la izquierda): Balompie van sortir al contraatac al minut 105, però Leif Mauheni va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Dorriols de Balompie la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Joaquín de la Rosa anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 2 per a Balompie.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Juan Dorriols va xutar fora per a Balompie, el marcador es va quedar igual: 3 - 2, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Balompie, Ricardo Lagunilla, col·locà la pilota just a les mans d'en Miguel Monroy. El marcador: 3 - 2.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Mats-Olof Bengtsson va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 3.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Virgílio Vieira de Balompie va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 3.