Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Navia CF (48384) - Aselira (989398) » 641778376: T59/R3

Copa 641778376 Información oficial sobre el partido 641778376 en Hattrick

27.03.2019 12:00:00
Copa: Temporada 59 / Ronda 3

Navia CF Alineación oficial del equipo 'Navia CF' en el partido 3 - 1 Thenewpierresteam Alineación oficial del equipo 'Thenewpierresteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Navia CF Alineación oficial del equipo 'Navia CF' en el partido 0 - 3 Thenewpierresteam Alineación oficial del equipo 'Thenewpierresteam' en el partido
Tiene bastante suerte 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Navia CF

Goles Goles

  • 111 Minuto 53 (Gol por el centro): Al minut 53, Àlex Castell va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 105 Minuto 61 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 61, Óscar Egüés va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Gigi Malmignati que, sense oposició, la va convertir en gol 2 - 1. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 142 Minuto 78 (Gol de contra por la izquierda): En Maik Klausenburger va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 3 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): El Navia va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 33, però en Axel Halstenbek va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Navia va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Maik Klausenburger, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Navia van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Gigi Malmignati va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 68, Alex Sarfo de Navia va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 514 Minuto 79 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Maik Klausenburger, el jugador de Navia va ser expulsat al minut 79.

Thenewpierresteam

Goles Goles

  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): TNPT agafava avantatge al minut 34 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Alberto Blanco amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 3 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Adolfo Conrado va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Pedro Venegas, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 285 Minuto 7 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Miguel Galdón, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32 de partit, Manuel Cerezales quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Manuel Cerezales al minut 37, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 263 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): El TNPT creava perill des de la dreta al minut 73, però en Erminio Massoli, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Afonso Calviño desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 261 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 77 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Afonso Calviño va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 251 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Afonso Calviño va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.