Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Karacoolos (1581031) - Domingueros 2023 (314829) » 641778258: T59/R3

Copa 641778258 Información oficial sobre el partido 641778258 en Hattrick

27.03.2019 12:00:00
Copa: Temporada 59 / Ronda 3

Olvera Balompié Alineación oficial del equipo 'Olvera Balompié' en el partido 4 - 3 FC Bandarres Alineación oficial del equipo 'FC Bandarres' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Olvera Balompié Alineación oficial del equipo 'Olvera Balompié' en el partido 1 - 6 FC Bandarres Alineación oficial del equipo 'FC Bandarres' en el partido
Tiene bastante suerte 1.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,6 % 0,2 % 95,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Olvera Balompié

Goles Goles

  • 112 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37 del partit, el jugador Pablo Téllez de Balompié va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 118 Minuto 68 (Gol evento especial córner peinado): Balompié va aconseguir el 2 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Pablo Téllez, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Michael Lloyd que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Marcel Doncea, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Balompié va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Julio Hernández progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 92 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 92 quan 何 (He) 冠豪 (Guanhao) de Balompié gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ricardo Moubandje.

FC Bandarres

Goles Goles

  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 34, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Ermanno Burgassi es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 172 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Bandarres va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 66. Ermanno Burgassi va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 153 Minuto 87 (Gol por la derecha): Bandarres van aconseguir el 4 - 3 que retallava diferències al minut 87 quan Warwick Wood sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Bandarres va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 5, quan Warwick Wood va quedar-se sol davant el porter Oriol Balagué, però aquest va poder aturar el xut.
  • 261 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Ermanno Burgassi va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 251 Minuto 87 (Ocasión por el centro): En Fabio Provolo va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Oriol Balagué.