Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Juventud Canario (438811) - RCD Vallenegro (488651) » 641777289: T59/R3

Copa 641777289 Información oficial sobre el partido 641777289 en Hattrick

27.03.2019 12:00:00
Copa: Temporada 59 / Ronda 3

Juventud Canario Alineación oficial del equipo 'Juventud Canario' en el partido 4 - 0 Los Tronkis Futboleros Alineación oficial del equipo 'Los Tronkis Futboleros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Juventud Canario Alineación oficial del equipo 'Juventud Canario' en el partido 6 - 0 Los Tronkis Futboleros Alineación oficial del equipo 'Los Tronkis Futboleros' en el partido
Tiene mala suerte 6.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Juventud Canario

Goles Goles

  • 122 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Canario contenien la respiració mentre en Geovanny Rodríguez s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Canario va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Alexandre Valltondre progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 66 (Gol por la derecha): Canario va aconseguir el 3 - 0 quan Giorgio Dassiè va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 130 Minuto 70 (Gol de falta): Als 70 minuts, Avichay Wiesel va ampliar l'avantatge de Canario amb un 4 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 65 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Dimas Cabale va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Avichay Wiesel, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Agustín 'Peska' Bayo al minut 72 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Dimas Cabale va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Los Tronkis Futboleros

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): El Tronkis creava perill des de la dreta al minut 25, però en Todor Velkov, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Geovanny Román desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Joan Baptista Amigó.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pablo Adorno de Tronkis va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.