Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Tarragona (1433065) - F.C. Ítaca (120568) » 641612372: T59/R2

Copa 641612372 Información oficial sobre el partido 641612372 en Hattrick

20.03.2019 12:00:00
Copa: Temporada 59 / Ronda 2

Real Tarragona Alineación oficial del equipo 'Real Tarragona' en el partido 1 - 5 vagazos Alineación oficial del equipo 'vagazos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Tarragona Alineación oficial del equipo 'Real Tarragona' en el partido 1 - 0 vagazos Alineación oficial del equipo 'vagazos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Tarragona

Goles Goles

  • 104 Minuto 81 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de Tarragona al minut 81. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Paolo Borsci va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 1 - 5.

vagazos

Goles Goles

  • 140 Minuto 19 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el vagazos va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Isidre Vallsmadella aconseguint el 0 - 1.
  • 186 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de vagazos va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Gabriel Chiş, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 0 - 2.
  • 141 Minuto 60 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de vagazos van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 3 mitjançant en Collin Deck.
  • 185 Minuto 62 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Tarragona. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Kasim Nyarko la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del vagazos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 4 arribava al minut 62.
  • 116 Minuto 72 (Gol evento especial rápido + pase): Joanikot Pastagiñena va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Isidre Vallsmadella, que no va fallar i va marcar el 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 5 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del vagazos sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Joanikot Pastagiñena, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 5 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): El vagazos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 79, però en Robin Renvoise va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.