Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

barrufets (314030) - FK Berri Txarrak (1432482) » 641612178: T59/R2

Copa 641612178 Información oficial sobre el partido 641612178 en Hattrick

20.03.2019 12:00:00
Copa: Temporada 59 / Ronda 2

barrufets Alineación oficial del equipo 'barrufets' en el partido 7 - 1 Real Perdigon Alineación oficial del equipo 'Real Perdigon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
barrufets Alineación oficial del equipo 'barrufets' en el partido 3 - 0 Real Perdigon Alineación oficial del equipo 'Real Perdigon' en el partido
Tiene mucha potra 3.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

barrufets

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): barrufets va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 10 Anton Vezikov va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 141 Minuto 44 (Gol de contra por el centro): El barrufets era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Emanuel Drobňák va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): Al minut 60 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Łukasz Ostałowski, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a barrufets.
  • 135 Minuto 71 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Alfredo Yebra va demostrar la seva experiència quan al minut 71 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 4 - 1. És un murri!
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Chazz Levey va incrementar l'avantatge de barrufets amb el 5 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 135 Minuto 83 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Alfredo Yebra va marcar el 6 - 1 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de barrufets va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Tamás Fűrész progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 7 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 42 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del barrufets van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Stefan Hörström, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al minut 55, Alfredo Yebra gairebé va marcar per a barrufets des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Łukasz Ostałowski, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Łukasz Ostałowski de barrufets va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Real Perdigon

Goles Goles

  • 154 Minuto 44 (Gol de penalti): El jugador de Perdigon Gabor Anders va anotar des dels 11 metres al minut 44, posant el 2 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 25 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Eduardo Xavier va fer una magnífica centrada, però la rematada de Angel Tzvetanov va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Perdigon va anar a parar a la dreta de l'atac on en Eduardo Xavier, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Perdigon va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Gabor Anders va sortir per sobre el travesser.
  • 237 Minuto 78 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Eduardo Xavier no va ser aprofitada per en Anastacio Áybar que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 59 (Tarjeta roja directa): Al minut 59 en Ottorino Teodorini va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.