Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

troncotitas (1431538) - Cuervos United (796825) » 641611890: T59/R2

Copa 641611890 Información oficial sobre el partido 641611890 en Hattrick

20.03.2019 12:00:00
Copa: Temporada 59 / Ronda 2

troncotitas Alineación oficial del equipo 'troncotitas' en el partido 5 - 4 PMD Castrillón Alineación oficial del equipo 'PMD Castrillón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
troncotitas Alineación oficial del equipo 'troncotitas' en el partido 4 - 1 PMD Castrillón Alineación oficial del equipo 'PMD Castrillón' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

troncotitas

Goles Goles

  • 101 Minuto 43 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Marinho Prata, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a troncotitas.
  • 101 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69, Marinho Prata es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 3, reduint la distància pels locals.
  • 111 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70, Panificio Uixera va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 3 - 3.
  • 111 Minuto 79 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 79, Pedro Goyara de troncotitas empatava el partit: 4 - 4.
  • 121 Minuto 98 (Gol por el centro): Al minut 98 els aficionats van embogir quan en Lolo Ciurana va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 5 - 4 a favor de troncotitas.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 34 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Lolo Ciurana va fer una magnífica centrada, però la rematada de Jorge Cieza va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 201 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Jorge Cieza no s'ho podia creure.
  • 213 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 76 minuts, en Alfonso Esaure no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 230 Minuto 111 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Béla Caden, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Juan Rapallo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

PMD Castrillón

Goles Goles

  • 173 Minuto 13 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Rudi Podbelšek va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Rudi Podbelšek va aprofitar un error defensiu al minut 30, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Castrillón.
  • 181 Minuto 59 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Bobo Nobanda de Castrillón l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 59 de partit.
  • 171 Minuto 74 (Gol por el centro): En Bobo Nobanda donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 74 el marcador reflectia el 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37 de partit, Rudi Podbelšek va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 225 Minuto 73 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Javier Hernández va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.