Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A SAC!!! (1589014) - Asiático Ranillas (798846) » 641611799: T59/R2

Copa 641611799 Información oficial sobre el partido 641611799 en Hattrick

20.03.2019 12:00:00
Copa: Temporada 59 / Ronda 2

A SAC!!! Alineación oficial del equipo 'A SAC!!!' en el partido 2 - 0 Asiático Ranillas Alineación oficial del equipo 'Asiático Ranillas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
A SAC!!! Alineación oficial del equipo 'A SAC!!!' en el partido 1 - 1 Asiático Ranillas Alineación oficial del equipo 'Asiático Ranillas' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,6 % 1,7 % 83,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A SAC!!!

Goles Goles

  • 141 Minuto 10 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de SAC!!! van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 0 mitjançant en Felix Vasco.
  • 132 Minuto 16 (Gol por la izquierda): SAC!!! va augmentar la diferència quan Ihnatiy Lysiy no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): SAC!!! van sortir al contraatac amb encert al minut 55, però Ihnatiy Lysiy no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de SAC!!! va anar a parar a la dreta de l'atac on en Dalibor Szkandera, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 82 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de SAC!!! van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Jose Andrés Cosma va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Asiático Ranillas

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Elbo Espasa de Asiático, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 9, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 218 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner peinado): Andrea Servedio hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Armindo Viegas havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 252 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Elbo Espasa ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 253 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 54 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Angel Mitkov amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 207 Minuto 71 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Asiático va ser a punt de marcar al minut 71, quan el seu jugador Carsten Suesslin va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 250 Minuto 77 (Ocasión de falta): Pavel Hlaváček va xutar una falta directa que va passar fregant el pal al minut 77.