Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DESTRIPATERRONES (123970) - Las Aguilas Imperiales (314366) » 641610775: T59/R2

Copa 641610775 Información oficial sobre el partido 641610775 en Hattrick

20.03.2019 12:00:00
Copa: Temporada 59 / Ronda 2

DESTRIPATERRONES Alineación oficial del equipo 'DESTRIPATERRONES' en el partido 5 - 3 Las Aguilas Imperiales Alineación oficial del equipo 'Las Aguilas Imperiales' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
DESTRIPATERRONES Alineación oficial del equipo 'DESTRIPATERRONES' en el partido 2 - 2 Las Aguilas Imperiales Alineación oficial del equipo 'Las Aguilas Imperiales' en el partido
Tiene bastante suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,7 % 37,4 % 30,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DESTRIPATERRONES

Goles Goles

  • 114 Minuto 28 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 28. Allan Michel, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.
  • 120 Minuto 47 (Gol de falta): Una falta al minut 47 va provocar un lliure directe. Allan Michel el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 2 - 1, davant el deliri dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 290 Minuto 69 (Ocasión de falta): En Armindo Franco s'introduí entre dos defensors, que van quedar fora d'opcions de robar la pilota en unes dècimes de segon. Però després no va ser capaç de materialitzar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Florent Le Borgne de DESTRIPATERRONES va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Benjamín Navarro va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de DESTRIPATERRONES Juan Fernando Real de Asua va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de DESTRIPATERRONES Armindo Franco no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Krzysztof Cheda es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 2.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Javier Gálvez anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 3 per a DESTRIPATERRONES.

Las Aguilas Imperiales

Goles Goles

  • 118 Minuto 18 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 18, el Imperiales va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Nils Günthart, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 163 Minuto 64 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 64 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Alex Callam.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Benedetto Trovato, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 19 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Imperiales va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34 de partit, Nils Günthart quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 218 Minuto 60 (Ocasión evento especial córner peinado): Alex Callam quasi marca en una jugada assajada de córner que Nguyễn Xuân Linh havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alex Callam.
  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nguyễn Xuân Linh de Imperiales la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Imperiales Jan Jaworski va intentar enganyar Javier Gálvez amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 2.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Jaci Vaqueiro de Imperiales va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 2.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Imperiales, Alex Callam, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Imperiales Krzysztof Cheda, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Javier Gálvez. El marcador continuava 5 - 3.