Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

jorge1987 (119575) - Hann Ath. (312684) » 641610763: T59/R2

Copa 641610763 Información oficial sobre el partido 641610763 en Hattrick

20.03.2019 12:00:00
Copa: Temporada 59 / Ronda 2

INTER GETAMADRID Alineación oficial del equipo 'INTER GETAMADRID' en el partido 1 - 2 Hann Ath. Alineación oficial del equipo 'Hann Ath.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
INTER GETAMADRID Alineación oficial del equipo 'INTER GETAMADRID' en el partido 3 - 0 Hann Ath. Alineación oficial del equipo 'Hann Ath.' en el partido
Tiene mala suerte 2.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

INTER GETAMADRID

Goles Goles

  • 118 Minuto 62 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 62, el GETAMADRID va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Štefan Dušička, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): GETAMADRID va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Štefan Dušička va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Nicola Temporin.
  • 285 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de GETAMADRID la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Juanjo Comor va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de GETAMADRID se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): GETAMADRID per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 52, quan Hanke Gössl va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Evgen Losenko va estar a punt d'acabar en gol al minut 57, però el porter visitant Nicola Temporin va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Evgen Losenko. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Hann Ath.

Goles Goles

  • 141 Minuto 66 (Gol de contra por el centro): Hann va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 66, quan Ole Valen, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 1.
  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 68 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Hann. A fi d'aconseguir el 1 - 2, van tocar-la en curt per tal que Peddi Auerbacher xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 39 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Alejandro Gutiérrez no va ser aprofitada per en Jacinto Moragas que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 283 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Després de 70 minuts, Ole Valen va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Leonardo Rubén Russo va estar atent i va desviar la pilota a córner.