Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sugar Hill Team (122428) - Olympic de Gilead (1367954) » 641610607: T59/R2

Copa 641610607 Información oficial sobre el partido 641610607 en Hattrick

20.03.2019 12:00:00
Copa: Temporada 59 / Ronda 2

Magico C.F. Alineación oficial del equipo 'Magico C.F.' en el partido 5 - 1 Olympic de Gilead Alineación oficial del equipo 'Olympic de Gilead' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Magico C.F. Alineación oficial del equipo 'Magico C.F.' en el partido 2 - 0 Olympic de Gilead Alineación oficial del equipo 'Olympic de Gilead' en el partido
Tiene bastante suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Magico C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Romolo Mencherini va donar a Magico un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 130 Minuto 36 (Gol de falta): Víctor Soto Barón va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 36 que va ampliar l'avantatge pels locals: 2 - 0.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): Gijsbert Verdoorn va incrementar l'avantatge de Magico amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 118 Minuto 85 (Gol evento especial córner peinado): En Ortfried Weihs entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Magico, un peu providencial d'en Noham Bonet va situar el 4-1 al panell digital.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): Amb 86 minuts jugats, en Romolo Mencherini va augmentar l'avantatge de Magico a 5 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Magico va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Miguel Plasencia en un 1 contra 1 amb el porter Rafael Tamariz, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 219 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Albert Escandell va poder marcar per a Magico en un servei de cantonada picat per en Víctor Soto Barón quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Romolo Mencherini una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 37, però una magnífica aturada de Rafael Tamariz va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Olympic de Gilead

Goles Goles

  • 186 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Olympic va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en José María Camba rematés de volea a la xarxa. El 3 - 1 pujava al marcador al minut 84.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 14 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Olympic van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Marc Lloret va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 25, Julio Dazar de Olympic va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.