Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alkorman (486705) - Hama Di Neyah (1416334) » 641610121: T59/R2

Copa 641610121 Información oficial sobre el partido 641610121 en Hattrick

20.03.2019 12:00:00
Copa: Temporada 59 / Ronda 2

Alkorman Alineación oficial del equipo 'Alkorman' en el partido 0 - 3 Hama Di Neyah Alineación oficial del equipo 'Hama Di Neyah' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Alkorman Alineación oficial del equipo 'Alkorman' en el partido 2 - 1 Hama Di Neyah Alineación oficial del equipo 'Hama Di Neyah' en el partido
Tiene mala suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,9 % 0,8 % 11,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alkorman

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Gonzalo Urquioja va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Alkorman se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 224 Minuto 32 (Ocasión de penalti): En Selim Shaaya va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 32, però el porter visitant Salvador Corominola el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Hanot Zenekorta! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Selim Shaaya.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Guido Pilla de Alkorman va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Hama Di Neyah

Goles Goles

  • 173 Minuto 75 (Gol por la derecha): El jugador de HDN Jasper Koester va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 75 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 143 Minuto 80 (Gol de contra por la derecha): El jugador Christian Duran de HDN es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 2 d'un ràpid contraatac.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al minut 84, un xut de Artze Igarteburu des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 2 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Christian Duran va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 2, i va passar la pilota a Artze Igarteburu, però aquest no va encertar a marcar.
  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de HDN va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Christian Duran, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 239 Minuto 31 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Jasper Koester va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Cristian Valcázar per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): HDN van sortir al contraatac al minut 87, però Filip Litewka va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.