Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Oimbra F.C. (1372791) - Landeta Athletic Club (1334098) » 641610048: T59/R2

Copa 641610048 Información oficial sobre el partido 641610048 en Hattrick

20.03.2019 12:00:00
Copa: Temporada 59 / Ronda 2

Oimbra F.C. Alineación oficial del equipo 'Oimbra F.C.' en el partido 6 - 4 Landeta Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Landeta Athletic Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Oimbra F.C. Alineación oficial del equipo 'Oimbra F.C.' en el partido 2 - 0 Landeta Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Landeta Athletic Club' en el partido
Tiene mucha potra 2.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Oimbra F.C.

Goles Goles

  • 135 Minuto 39 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Santiago Romay de Oimbra va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 1 - 1.
  • 101 Minuto 54 (Gol por el centro): El Oimbra no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Juan Luis Garcini es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 3.
  • 190 Minuto 73 (Gol de falta): En Felipe Zabalo va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 3-3.
  • 111 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83, Santiago Romay va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 4 - 4.
  • 190 Minuto 108 (Gol de falta): En Felipe Zabalo va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 5-4.
  • 108 Minuto 111 (Gol evento especial imprevisible (general)): Fernando Seijo de Oimbra va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Santiago Romay que va completar la jugada que feia pujar el 6 - 4 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Juan Luis Garcini va estar a punt d'acabar en gol al minut 40, però el porter visitant Ignacio León Mendoza va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Oimbra va estar a punt de posar-se per davant al minut 43 però Chris Etzler va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 210 Minuto 44 (Ocasión de falta): Santiago Romay va llançar una falta directa al minut 44 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.
  • 290 Minuto 44 (Ocasión de falta): En Felipe Zabalo va posar de manifest la seva potència per crear una oportunitat; però la potència no li va servir per superar el porter.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Martín Maceda va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Oimbra se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 108 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Isidre Caritg va estar a punt d'avançar els locals al minut 108 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Santiago Romay de Oimbra la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Simeon Milanov es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Landeta Athletic Club

Goles Goles

  • 172 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Passats 34 minuts de partit, Athletic es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Matti Peurakoski es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 186 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 1 - 2 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Athletic. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Salvador Ezcurra va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): Salvador Ezcurra va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Athletic i marcant el 1 - 3.
  • 143 Minuto 82 (Gol de contra por la derecha): Juho Kylmäkorpi va marcar al minut 82 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): En Matti Peurakoski va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 236 Minuto 47 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Enrique Doña va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 47 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 105 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Zdenko Alajbeg de Athletic es va emportar una amonestació al minut 105 per provocar un rival.