Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting Manacor (1584152) - ponfilo (1597656) » 641608750: T59/R2

Copa 641608750 Información oficial sobre el partido 641608750 en Hattrick

20.03.2019 12:00:00
Copa: Temporada 59 / Ronda 2

Doppeltganger Alineación oficial del equipo 'Doppeltganger' en el partido 0 - 5 Real Couple AFC Alineación oficial del equipo 'Real Couple AFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Doppeltganger Alineación oficial del equipo 'Doppeltganger' en el partido 1 - 2 Real Couple AFC Alineación oficial del equipo 'Real Couple AFC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,1 % 4,3 % 76,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Doppeltganger

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 66 (Ocasión de contra de falta): El Doppeltganger va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Jesús Martínez Vara la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Real Couple AFC

Goles Goles

  • 172 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Al minut 24 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Couple prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Jesús Gatica.
  • 182 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Aldo Deserti va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 141 Minuto 32 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Couple van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 3 mitjançant en Ernesto Barrero.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ernesto Barrero de Couple l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 79 de partit.
  • 106 Minuto 84 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Aldo Deserti va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 84, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Couple, mentre ja celebrava el 0 - 5, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Couple van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 37, però el xut de Aldo Deserti des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 90 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Lou Welman, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.