Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing España (313627) - Samurài Warriors (1419581) » 641608735: T59/R2

Copa 641608735 Información oficial sobre el partido 641608735 en Hattrick

20.03.2019 12:00:00
Copa: Temporada 59 / Ronda 2

Atlético Gallaecia Alineación oficial del equipo 'Atlético Gallaecia' en el partido 3 - 2 Samurài Warriors Alineación oficial del equipo 'Samurài Warriors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlético Gallaecia Alineación oficial del equipo 'Atlético Gallaecia' en el partido 1 - 2 Samurài Warriors Alineación oficial del equipo 'Samurài Warriors' en el partido
Tiene suerte 0.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,1 % 0,3 % 92,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Gallaecia

Goles Goles

  • 121 Minuto 43 (Gol por el centro): Sergio Soria Sancho va donar a Gallaecia un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 122 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Gallaecia contenien la respiració mentre en Tord Mæland s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 137 Minuto 110 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Gergő Galácz la va convertir en gol amb un remat de cap en Sergio Soria Sancho tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 110 el marcador es va actualitzar: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 42 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Gallaecia Gergő Galácz quasi marca al minut 42 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Siegfried Schopenhauer l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 240 Minuto 85 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Gallaecia sortien al contraatac. La falta llançada per Sergio Soria Sancho va sortir força alta sense massa perill.

Samurài Warriors

Goles Goles

  • 163 Minuto 61 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 61 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Norberto Milanese marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 162 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Ashley Brodie, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 83.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Es duien 41 minuts de partit jugats quan Ashley Brodie va estar a punt de posar per davant a S.Warriors amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Guillermo Rión va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 74, quan en Ashley Brodie va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 219 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Mathis Bleyen va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Ashley Brodie, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Orhan Müren de S.Warriors la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 109 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sonny Aabye-Hansen de S.Warriors es va guanyar la targeta groga merescudament.