Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ejercitodeorkos (800822) - Rizabellan (1365170) » 641608347: T59/R2

Copa 641608347 Información oficial sobre el partido 641608347 en Hattrick

20.03.2019 12:00:00
Copa: Temporada 59 / Ronda 2

Ejercitodeorkos Alineación oficial del equipo 'Ejercitodeorkos' en el partido 5 - 4 Saint Jacobi Alineación oficial del equipo 'Saint Jacobi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Ejercitodeorkos Alineación oficial del equipo 'Ejercitodeorkos' en el partido 2 - 3 Saint Jacobi Alineación oficial del equipo 'Saint Jacobi' en el partido
Tiene bastante suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,3 % 10,2 % 66,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ejercitodeorkos

Goles Goles

  • 112 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Ejercitodeorkos s'esgargamellaven dempeus per esperonar Raúl Cabanillas que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 9 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 137 Minuto 52 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Adrián Perdices la va convertir en gol amb un remat de cap en Tomás Valladares tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 52 el marcador es va actualitzar: 2 - 3.
  • 101 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72, Diego Jiménez Levita es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 3 - 4, reduint la distància pels locals.
  • 111 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75, Adrián Perdices va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 4 - 4.
  • 121 Minuto 97 (Gol por el centro): Aihotz Bizkailuze va donar a Ejercitodeorkos un avantatge de 5 - 4, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Després de 53 minuts, Raúl Cabanillas va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 237 Minuto 73 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Aihotz Bizkailuze va fer al minut 73 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Eugene Ray, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Romà Ricou va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 92 (Ocasión por la izquierda): En Adrián Perdices va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 95 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jorge Triana! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Quirico Allo de Ejercitodeorkos es va emportar una amonestació al minut 76 per provocar un rival.

Saint Jacobi

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 6, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què 贺 (He) 迪中 (Dizhong) es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 171 Minuto 19 (Gol por el centro): Jacobi agafava avantatge al minut 19 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Josafá da Silva amb mestria.
  • 181 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29, Jerónimo Rocaful va augmentar l'avantatge de Jacobi a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Sergio Romero Romero va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 64, i va fer pujar el 2 - 4 per a Jacobi.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Jerónimo Rocaful, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 35 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Jacobi va quedar sense poder incrementar el seu marcador.