Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valencia champions (1369887) - Les Kanikes (434475) » 641607480: T59/R2

Copa 641607480 Información oficial sobre el partido 641607480 en Hattrick

20.03.2019 12:00:00
Copa: Temporada 59 / Ronda 2

Valencia champions Alineación oficial del equipo 'Valencia champions' en el partido 1 - 5 Les Kanikes Alineación oficial del equipo 'Les Kanikes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Valencia champions Alineación oficial del equipo 'Valencia champions' en el partido 1 - 6 Les Kanikes Alineación oficial del equipo 'Les Kanikes' en el partido
Tiene un resultado normal 0.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valencia champions

Goles Goles

  • 185 Minuto 20 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Mauro Camptor, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Csaba Balog va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Sebastian Goran rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Les Kanikes

Goles Goles

  • 161 Minuto 27 (Gol por el centro): Kanikes van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 27, quan Antonio Cristante va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Jorge Villasuso quedar desmarcat i marcar per a Kanikes al minut 33. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 180 Minuto 35 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Jorge Villasuso de Kanikes va entrar per l'escaire. El marcador es posava 1 - 3 per als visitants al minut 35.
  • 118 Minuto 76 (Gol evento especial córner peinado): Kanikes va aconseguir el 1 - 4 gràcies a una jugada assajada de córner en què Javier De las Salas, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Gindul Goieneta que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 183 Minuto 90 (Gol por la derecha): Al minut 90, un xut de Krisztián Gida des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 5 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Krisztián Gida que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Jorge Villasuso quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jaume Trèmol, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Tadeusz Łukaszewski. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Teobaldo Toro Delgado es va quedar sol davant del porter, al minut 67. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Giovanni Carotenuto de Kanikes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.