Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Loscos C.F. (1583086) - ALL STARS12 (800631) » 639087186: T59/J9/VII

Liga 639087186 Información oficial sobre el partido 639087186 en Hattrick

11.05.2019 15:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 9 / VII.1009 (39045)

RST TEAM DE TABARNIA Alineación oficial del equipo 'RST TEAM DE TABARNIA' en el partido 0 - 4 AC Toreno Alineación oficial del equipo 'AC Toreno' en el partido
0 - 1 José Luis Madrid (18')
0 - 2 Vitoriano Lodeiro (21')
0 - 3 Julio Cañaveral (68')
0 - 4 José Luis Madrid (90')
RST TEAM DE TABARNIA Alineación oficial del equipo 'RST TEAM DE TABARNIA' en el partido 0 - 4 AC Toreno Alineación oficial del equipo 'AC Toreno' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
RST TEAM DE TABARNIA Alineación oficial del equipo 'RST TEAM DE TABARNIA' en el partido 1 - 2 AC Toreno Alineación oficial del equipo 'AC Toreno' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,3 % 0,4 % 91,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RST TEAM DE TABARNIA

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 7 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a TABARNIA va estar a punt d'arribar en un córner. En Guerau Greses va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): TABARNIA va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Bahemmus Kabbaj va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Javier Zumárraga.
  • 212 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Félix Padilla va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 202 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Passaven 64 minuts quan Guillermo Manzano Ruiz des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adi Bunoaică de TABARNIA va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Guillermo Manzano Ruiz de TABARNIA es va emportar una amonestació al minut 69 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Guillermo Manzano Ruiz va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que TABARNIA va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

AC Toreno

Goles Goles

  • 141 Minuto 18 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de leonés van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en José Luis Madrid.
  • 184 Minuto 21 (Gol de penalti): leonés va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Vitoriano Lodeiro va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 183 Minuto 68 (Gol por la derecha): Al minut 68, leonés va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Julio Cañaveral, amb un xut sec des de la dreta.
  • 184 Minuto 90 (Gol de penalti): Al minut 90 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de leonés, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i José Luis Madrid va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 4.