Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.c.peggycleo (990468) - Salas Altas F.C. (1436743) » 639087145: T59/J13/VII

Liga 639087145 Información oficial sobre el partido 639087145 en Hattrick

08.06.2019 15:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 13 / VII.1008 (39044)

F.c.peggycleo Alineación oficial del equipo 'F.c.peggycleo' en el partido 1 - 3 Salas Altas F.C. Alineación oficial del equipo 'Salas Altas F.C.' en el partido
0 - 1 Imanol Pan Bajo (16')
0 - 2 Servando Vasco (34')
Gerardo Manzano López (37') 1 - 2
1 - 3 Imanol Pan Bajo (38')
F.c.peggycleo Alineación oficial del equipo 'F.c.peggycleo' en el partido 1 - 3 Salas Altas F.C. Alineación oficial del equipo 'Salas Altas F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.c.peggycleo Alineación oficial del equipo 'F.c.peggycleo' en el partido 1 - 2 Salas Altas F.C. Alineación oficial del equipo 'Salas Altas F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,8 % 18,5 % 55,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.c.peggycleo

Goles Goles

  • 118 Minuto 37 (Gol evento especial córner peinado): F.c.peggycleo va aconseguir el 1 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Yukyan Drissi, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Gerardo Manzano López que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Felipe Ungo de F.c.peggycleo va intentar batre la porteria rival al minut 32 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 203 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): F.c.peggycleo va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Yukyan Drissi va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Emilio Eizaguirre.
  • 514 Minuto 79 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Cálico Boaño, el jugador de F.c.peggycleo va ser expulsat al minut 79.

Salas Altas F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 16 (Gol por el centro): En Imanol Pan Bajo donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 16 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Servando Vasco va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 34, i va fer pujar el 0 - 2 per a Salas.
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Imanol Pan Bajo va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): En Ladislav Resler va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30 de partit, Antonio Sanzroniz va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Noé Cana Galindo, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Noé Cana Galindo va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Öztürk Türme es va quedar sol davant del porter, al minut 77. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Konrad Kokoszko va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 76 (Tarjeta roja directa): Al minut 76, Claus Præst de Salas va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.