Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sherry CD (121297) - Peaky Blinders F. C. (1587626) » 639085179: T59/J11/VII

Liga 639085179 Información oficial sobre el partido 639085179 en Hattrick

25.05.2019 15:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 11 / VII.973 (39009)

Club Deportivo Celeste Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Celeste' en el partido 2 - 1 Gijon Sport CF Alineación oficial del equipo 'Gijon Sport CF' en el partido
José Benedetto (4') 1 - 0
1 - 1 Sergio Gortázar (24')
Alfredo Mijares (70') 2 - 1
Club Deportivo Celeste Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Celeste' en el partido 2 - 1 Gijon Sport CF Alineación oficial del equipo 'Gijon Sport CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Club Deportivo Celeste Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Celeste' en el partido 4 - 0 Gijon Sport CF Alineación oficial del equipo 'Gijon Sport CF' en el partido
Tiene mala suerte 3.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Deportivo Celeste

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Corria el minut 4 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de José Benedetto, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 118 Minuto 70 (Gol evento especial córner peinado): CDC va aconseguir el 2 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Martín Gorostiza, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Alfredo Mijares que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de José Yebra va estar a punt d'acabar en gol al minut 27, però el porter visitant Seran Cortada va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): CDC va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Martín Gorostiza va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Seran Cortada.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): CDC per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 34, quan Joseba Irauregi va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): CDC va estar a punt de posar-se per davant al minut 38 però Joseba Irauregi va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Al minut 41 es va veure una gran oportunitat per a CDC per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Martín Gorostiza, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): CDC va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 53 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Miguel Ángel Cano ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): CDC va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Miguel Ángel Cano en un 1 contra 1 amb el porter Seran Cortada, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82, Martín Gorostiza gairebé va marcar per a CDC des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pere Taltavull de CDC la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Néstor Despujol de CDC es va guanyar la targeta groga merescudament.

Gijon Sport CF

Goles Goles

  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 24 minuts, el tirador de faltes del Gijon va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Sergio Gortázar, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Gijon, l'equip va recuperar la pilota al minut 35 i va contraatacar. En Sergio Gortázar va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jacinto Molina Moreno de Gijon amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.