Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Templos (989229) - The Chinooks Legacy (118652) » 639084852: T59/J14/VII

Liga 639084852 Información oficial sobre el partido 639084852 en Hattrick

15.06.2019 15:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 14 / VII.967 (39003)

Atlhetic Destroyers Club Alineación oficial del equipo 'Atlhetic Destroyers Club' en el partido 6 - 0 The Chinooks Legacy Alineación oficial del equipo 'The Chinooks Legacy' en el partido
Roland Joost (6') 1 - 0
Ernesto Sagaseta (38') 2 - 0
Ernesto Sagaseta (40') 3 - 0
Adrián Chamorro (41') 4 - 0
Jorge Veloso (44') 5 - 0
Jorge Veloso (53') 6 - 0
Atlhetic Destroyers Club Alineación oficial del equipo 'Atlhetic Destroyers Club' en el partido 6 - 0 The Chinooks Legacy Alineación oficial del equipo 'The Chinooks Legacy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlhetic Destroyers Club Alineación oficial del equipo 'Atlhetic Destroyers Club' en el partido 3 - 0 The Chinooks Legacy Alineación oficial del equipo 'The Chinooks Legacy' en el partido
Tiene bastante suerte 3.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlhetic Destroyers Club

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): El jugador Roland Joost de Destroyers, després de 6 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 138 Minuto 38 (Gol evento especial extremo + rematador): Jorge Mena estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Ernesto Sagaseta va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 0 al minut 38.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): Ernesto Sagaseta va incrementar l'avantatge de Destroyers amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Destroyers van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Adrián Chamorro va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): Amb 44 minuts jugats, en Jorge Veloso va augmentar l'avantatge de Destroyers a 5 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 53 (Gol por la derecha): Destroyers va aconseguir el 6 - 0 quan Jorge Veloso va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Pablo Erdoñana al minut 34 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Jorge Mena va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Al minut 81 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jorge Veloso de Destroyers va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Pacífico del Prado va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Roland Joost una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 84, però una magnífica aturada de Pablo Erdoñana va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85, Jorge Veloso gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Pablo Erdoñana va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pacífico del Prado de Destroyers amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jorge Mena de Destroyers va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

The Chinooks Legacy

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 86 (Ocasión de contra por la derecha): Felipe Buaes va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Chinooks que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.