Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tudela navarro (1332041) - Sangarrén (1369193) » 639082630: T59/J4/VII

Liga 639082630 Información oficial sobre el partido 639082630 en Hattrick

06.04.2019 15:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 4 / VII.928 (38964)

Pratsport Alineación oficial del equipo 'Pratsport' en el partido 1 - 1 Club de Futbol Aneris Alineación oficial del equipo 'Club de Futbol Aneris' en el partido
Valentín de Armas (44') 1 - 0
1 - 1 Lopeko Bartaburu (84')
Pratsport Alineación oficial del equipo 'Pratsport' en el partido 1 - 1 Club de Futbol Aneris Alineación oficial del equipo 'Club de Futbol Aneris' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pratsport Alineación oficial del equipo 'Pratsport' en el partido 2 - 0 Club de Futbol Aneris Alineación oficial del equipo 'Club de Futbol Aneris' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pratsport

Goles Goles

  • 123 Minuto 44 (Gol por la derecha): Pratsport s'avançava al marcador al minut 44, després d'un rebot que va caçar en Valentín de Armas per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Alin Gorovei del Pratsport ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Sadurní Musella va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Pratsport se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Pratsport va estar a punt de posar-se per davant al minut 43 però Miguel Mariano Romero va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Rubén Alcañiz Gimeno va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Al minut 75 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Alberto Pera Madrazo de Pratsport va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 81 quan Rubén Alcañiz Gimeno de Pratsport gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Donato Castellet de Pratsport es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 44 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44 de partit, Donato Castellet de Pratsport va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Club de Futbol Aneris

Goles Goles

  • 160 Minuto 84 (Gol de falta): Al minut 84 del partit, Lopeko Bartaburu va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Futbol va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Eusebi Salugarate va sortir per sobre el travesser.
  • 285 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Futbol van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Juan García de la Cuesta, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pablo Vargas es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.