Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF Nakama (48348) - Peña BM 3.0 (1592805) » 639081235: T59/J5/VII

Liga 639081235 Información oficial sobre el partido 639081235 en Hattrick

13.04.2019 15:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 5 / VII.903 (38939)

Catarrochins C.F. Alineación oficial del equipo 'Catarrochins C.F.' en el partido 2 - 1 CS Puertollano Alineación oficial del equipo 'CS Puertollano' en el partido
0 - 1 Alfonso Echaniz (41')
Jesús Alfredo Valdecañas (43') 1 - 1
Andoni Igaeta (87') 2 - 1
Catarrochins C.F. Alineación oficial del equipo 'Catarrochins C.F.' en el partido 2 - 1 CS Puertollano Alineación oficial del equipo 'CS Puertollano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Catarrochins C.F. Alineación oficial del equipo 'Catarrochins C.F.' en el partido 3 - 1 CS Puertollano Alineación oficial del equipo 'CS Puertollano' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,1 % 0,2 % 5,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Catarrochins C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 43 minuts, el tirador de faltes del Catarrochins va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Jesús Alfredo Valdecañas, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 122 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Andoni Igaeta de Catarrochins aconseguir un gol al minut 87 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 65 per blocar una centrada d'en Mihnea Bucilă va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Catarrochins.
  • 222 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Catarrochins va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 78 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Óscar María Dalpas ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Catarrochins va anar a parar a la dreta de l'atac on en Hardo Biebrich, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El jugador local Elano Melgosa per poc que no incrementa el marcador al minut 89. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Valentin Iturain va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mouhsine Khalili de Catarrochins es va emportar una amonestació al minut 43 per provocar un rival.

CS Puertollano

Goles Goles

  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): Puertollano agafava avantatge al minut 41 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Alfonso Echaniz amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Óscar Frau Silvestre, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 5 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Vlad Naş que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 282 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Vlad Naş es va quedar sol davant del porter, al minut 42. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 271 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Puertollano va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 84, quan Joan Nicolau va quedar-se sol davant el porter Daniel Ortiz Avilés, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Diego Mora de Puertollano amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.