Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Consaburum (314872) - H.Dorados (797555) » 639079497: T59/J5/VII

Liga 639079497 Información oficial sobre el partido 639079497 en Hattrick

13.04.2019 15:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 5 / VII.872 (38908)

Gijón City FC Alineación oficial del equipo 'Gijón City FC' en el partido 1 - 3 Regional C Alineación oficial del equipo 'Regional C' en el partido
0 - 1 Julián Laguna (21')
0 - 2 Anastacio Velilla (73')
0 - 3 Mariano Ibáñez (80')
Ignacio Irun (82') 1 - 3
Gijón City FC Alineación oficial del equipo 'Gijón City FC' en el partido 1 - 3 Regional C Alineación oficial del equipo 'Regional C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gijón City FC Alineación oficial del equipo 'Gijón City FC' en el partido 2 - 2 Regional C Alineación oficial del equipo 'Regional C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,7 % 31,6 % 40,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gijón City FC

Goles Goles

  • 102 Minuto 82 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Gijón van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Ignacio Irun en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): César Pina de Gijón va intentar batre la porteria rival al minut 28 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 210 Minuto 30 (Ocasión de falta): En Batista Montes tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 239 Minuto 55 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Carlos Luis Narbona Sales va servir per deixar enrere el gegant Fernando Castrovido al minut 55, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 201 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Carlos Luis Narbona Sales va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 84 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Regional C

Goles Goles

  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 21, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Julián Laguna es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73, Anastacio Velilla va augmentar l'avantatge de Regional a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Mariano Ibáñez, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Francisco Jiménez Cacho. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fernando Castrovido de Regional va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 32, Taha Talal de Regional va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.