Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Matrix C.F. (315185) - Olimpic de Sa Coma (308837) » 639078942: T59/J6/VII

Liga 639078942 Información oficial sobre el partido 639078942 en Hattrick

20.04.2019 15:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 6 / VII.862 (38898)

Tolis United FTW Alineación oficial del equipo 'Tolis United FTW' en el partido 2 - 2 WMF Sport Alineación oficial del equipo 'WMF Sport' en el partido
0 - 1 Leonardo Matute (2')
0 - 2 Ramsès Tarradellas (21')
Josep Maria Escribà (62') 1 - 2
David Escurra (76') 2 - 2
Tolis United FTW Alineación oficial del equipo 'Tolis United FTW' en el partido 2 - 2 WMF Sport Alineación oficial del equipo 'WMF Sport' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tolis United FTW Alineación oficial del equipo 'Tolis United FTW' en el partido 0 - 4 WMF Sport Alineación oficial del equipo 'WMF Sport' en el partido
Tiene suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tolis United FTW

Goles Goles

  • 117 Minuto 62 (Gol evento especial cansancio): En Ramón Cepeda havia sortit la nit anterior a una coneguda discoteca de la ciutat. Per aquesta raó, va errar en un control, que el va aprofitar en Josep Maria Escribà per endur-se la pilota i posar el 1 - 2 al marcador.
  • 140 Minuto 76 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el United va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en David Escurra aconseguint el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): David Escurra de United va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 4, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Carles Polls de United amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

WMF Sport

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Leonardo Matute va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 118 Minuto 21 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 21, el WMF va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Ramsès Tarradellas, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Asier Villabona quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Dunixi Elkoro, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Barreña Valera després de 63 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Dunixi Elkoro va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Ramsès Tarradellas, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 73 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. WMF va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): WMF quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Josep Maria Julià va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 273 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Fernando Sáenz de Tejada va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Es duien 78 minuts de partit jugats quan Fernando Sáenz de Tejada va estar a punt de posar per davant a WMF amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Dunixi Elkoro va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ramón Cepeda.