Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UDA SPORT (798396) - Kitt A Team (797404) » 639077778: T59/J9/VII

Liga 639077778 Información oficial sobre el partido 639077778 en Hattrick

11.05.2019 15:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 9 / VII.841 (38877)

TBD_Utopia Alineación oficial del equipo 'TBD_Utopia' en el partido 2 - 2 Ona FC Alineación oficial del equipo 'Ona FC' en el partido
0 - 1 Pau López Ocón (24')
0 - 2 Jaume Palet (40')
Juan Mena Trujillo (79') 1 - 2
Juan Mena Trujillo (80') 2 - 2
TBD_Utopia Alineación oficial del equipo 'TBD_Utopia' en el partido 2 - 2 Ona FC Alineación oficial del equipo 'Ona FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
TBD_Utopia Alineación oficial del equipo 'TBD_Utopia' en el partido 3 - 1 Ona FC Alineación oficial del equipo 'Ona FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,6 % 0,4 % 8,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TBD_Utopia

Goles Goles

  • 100 Minuto 79 (Gol de falta): Al minut 79, una decisió arbitral molt protestada pels visitants, va permetre a en Juan Mena Trujillo anotar un tir lliure directe i escurçar així les diferències: 1 - 2.
  • 114 Minuto 80 (Gol de penalti): TBD_Utopia va empatar 2 - 2 gràcies a un penal molt ben xutat per Juan Mena Trujillo, que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en 彭 (Peng) 尔仁 (Erren)! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 213 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 37 minuts, en Luis Ahicart no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 203 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): En 彭 (Peng) 尔仁 (Erren) no oblidarà el que li va passar durant el minut 43. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 203 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): TBD_Utopia va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Ernesto Gil va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 202 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): En Asier Angelo de TBD_Utopia es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 67, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 203 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): TBD_Utopia va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Ignacio Puente va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però 郭 (Guo) 祖鸿 (Zuhong) va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Asier Angelo de TBD_Utopia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Ona FC

Goles Goles

  • 170 Minuto 24 (Gol de falta): Ona va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Pau López Ocón.
  • 139 Minuto 40 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Jaume Palet van servir per superar a l'últim defensor, en Ernesto Gil. Tot va acabar amb el 0 - 2 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Ona cantant "Jaume Palet selecció!"

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Jorge Pareja es va quedar sol davant del porter, al minut 41. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Després de 76 minuts, Jorge Pareja va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Feliciano Búa va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 239 Minuto 77 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Jaume Palet va marxar de Ernesto Gil en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Ona van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jaume Palet es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 84, Jaime Guebide de Ona va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.