Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Troncomoviles (1435509) - Club esportiu Sant Cugat (1584417) » 639073298: T59/J9/VII

Liga 639073298 Información oficial sobre el partido 639073298 en Hattrick

11.05.2019 15:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 9 / VII.761 (38797)

Riaño Alineación oficial del equipo 'Riaño' en el partido 0 - 3 SD Noja Alineación oficial del equipo 'SD Noja' en el partido
0 - 1 Quique Oviedo Díaz (33')
0 - 2 Sergio Porcel (34')
0 - 3 Lluís Albert Enguix (41')
Riaño Alineación oficial del equipo 'Riaño' en el partido 0 - 3 SD Noja Alineación oficial del equipo 'SD Noja' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Riaño Alineación oficial del equipo 'Riaño' en el partido 2 - 1 SD Noja Alineación oficial del equipo 'SD Noja' en el partido
Tiene mala suerte 2.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,9 % 0,8 % 11,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Riaño

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Riaño va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Vador Callol va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Riaño va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Sergio García-Barberena, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 76 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Ramon Valls després que el jugador de Riaño li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

SD Noja

Goles Goles

  • 173 Minuto 33 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Quique Oviedo Díaz va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 34 (Gol por la derecha): Al 34 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Noja augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Sergio Porcel es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 186 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Noja amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Lluís Albert Enguix, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 0 - 3 amb un gran "Goooool!" al costat.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 7 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Alberto Bermúdez de Castro va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 7, i va passar la pilota a Quique Oviedo Díaz, però aquest no va encertar a marcar.
  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Aziz Hadiwi de Noja va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 38 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 284 Minuto 47 (Ocasión de penalti): Desgraciadament per a Noja, Aziz Hadiwi va fallar un penal al minut 47, cosa que no va agradar gens a l'entrenador.
  • 218 Minuto 77 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Eduardo Zapico va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Raúl Pérez-Blanco rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.