Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Apetinas FC (1578113) - Meigas_Club (1417603) » 639073158: T59/J3/VII

Liga 639073158 Información oficial sobre el partido 639073158 en Hattrick

30.03.2019 15:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 3 / VII.759 (38795)

At.saguntino Alineación oficial del equipo 'At.saguntino' en el partido 2 - 3 CD Tuilla Alineación oficial del equipo 'CD Tuilla' en el partido
0 - 1 Fausto Olivina (2')
0 - 2 Fausto Olivina (8')
0 - 3 Fausto Olivina (30')
Pedro Eraso (37') 1 - 3
Curro Borreguero (68') 2 - 3
At.saguntino Alineación oficial del equipo 'At.saguntino' en el partido 2 - 3 CD Tuilla Alineación oficial del equipo 'CD Tuilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
At.saguntino Alineación oficial del equipo 'At.saguntino' en el partido 3 - 1 CD Tuilla Alineación oficial del equipo 'CD Tuilla' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,5 % 2,4 % 16,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

At.saguntino

Goles Goles

  • 115 Minuto 37 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 37 minuts de joc, Pedro Eraso, corrent com un esperitat, superà primer Pedro Doniániz per velocitat, i després el porter posant el 1 - 3 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 102 Minuto 68 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 68 de partit i el marcador es posà 2 - 3 quan en Curro Borreguero, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el At.saguntino a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Jorge Saavedra i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a At.saguntino, però el xut de Pepe Estrada va sortir bastant desviat.
  • 201 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Pedro Eraso va disposar d'una bona oportunitat al minut 35, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 212 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): En Pedro Eraso va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 80, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan José Acedo de At.saguntino la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan José Acedo de At.saguntino va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Lluc Ginestera de At.saguntino va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

CD Tuilla

Goles Goles

  • 138 Minuto 2 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Ignacio Caciara arribés a peus de Fausto Olivina, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Tuilla el 0 - 1.
  • 185 Minuto 8 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Tuilla van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Fausto Olivina va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30, Fausto Olivina va augmentar l'avantatge de Tuilla a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Younes Fetouhi, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Younes Fetouhi va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Tuilla quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Sergio Colina va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.