Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Succiedad (438364) - LH Strikes Again (1372025) » 639071542: T59/J4/VII

Liga 639071542 Información oficial sobre el partido 639071542 en Hattrick

06.04.2019 15:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 4 / VII.730 (38766)

Athetico agujetas Alineación oficial del equipo 'Athetico agujetas' en el partido 2 - 2 CA-LA Alineación oficial del equipo 'CA-LA' en el partido
0 - 1 Marcel Ochsenhofer (7')
Miguel Ángel Montes (36') 1 - 1
1 - 2 Patrik Slavský (83')
Cameliu Jaşcău (85') 2 - 2
Athetico agujetas Alineación oficial del equipo 'Athetico agujetas' en el partido 2 - 2 CA-LA Alineación oficial del equipo 'CA-LA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Athetico agujetas Alineación oficial del equipo 'Athetico agujetas' en el partido 1 - 2 CA-LA Alineación oficial del equipo 'CA-LA' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,3 % 10,3 % 66,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athetico agujetas

Goles Goles

  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 36 minuts, el tirador de faltes del Athetico va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Miguel Ángel Montes, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 108 Minuto 85 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Luis Soto encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Cameliu Jaşcău només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 19 minuts, en Beltran Oliveras no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 221 Minuto 50 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Norberto Tudor va estar a punt d'acabar en gol al minut 50, però el porter visitant Verners Rubulis va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Luis Soto es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

CA-LA

Goles Goles

  • 171 Minuto 7 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Marcel Ochsenhofer que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Cala.
  • 172 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Passats 83 minuts de partit, Cala es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Patrik Slavský es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, el Cala va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Rufino Daviña s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Andreas Kiesenebner de Cala, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 40, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 243 Minuto 51 (Ocasión de contra por la derecha): Cala van sortir al contraatac amb encert al minut 51, però Víťazoslav Ťažej no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 271 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Cala va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 72, quan Andreas Kiesenebner va quedar-se sol davant el porter Biel Curto, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 20 (Tarjeta roja directa): Al minut 20 en Ladislav Jaroš va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dare Kumerle de Cala va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.