Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

JMTorreblanca (774328) - eliseo (801122) » 639066259: T59/J13/VII

Liga 639066259 Información oficial sobre el partido 639066259 en Hattrick

08.06.2019 15:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 13 / VII.635 (38671)

Castro Urdiales FC Alineación oficial del equipo 'Castro Urdiales FC' en el partido 0 - 2 Setura Alineación oficial del equipo 'Setura' en el partido
0 - 1 Gerald Troutot (33')
0 - 2 Víctor Lama Chaves (50')
Castro Urdiales FC Alineación oficial del equipo 'Castro Urdiales FC' en el partido 0 - 2 Setura Alineación oficial del equipo 'Setura' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Castro Urdiales FC Alineación oficial del equipo 'Castro Urdiales FC' en el partido 2 - 2 Setura Alineación oficial del equipo 'Setura' en el partido
Tiene mala suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,3 % 32,7 % 27,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Castro Urdiales FC

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Urdiales per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 7, quan Enrique Magán va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 289 Minuto 13 (Ocasión evento especial): Ivan Dyakov va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 13, però no s'esperava que en Lourenzo Landeiro, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Carlos Cebada va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 220 Minuto 23 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 23 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Félix Miguel Valle va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 211 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Ivan Dyakov hauria d'haver estat gol al minut 37 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 213 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Ivan Dyakov de Urdiales va intentar batre la porteria rival al minut 48 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 201 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Pedro Lagos va disposar d'una bona oportunitat al minut 59, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 203 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Urdiales va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan David Tolfa va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Noel Pihlén va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Tolfa de Urdiales va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Setura

Goles Goles

  • 171 Minuto 33 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Gerald Troutot que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a SOT.
  • 143 Minuto 50 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de SOT eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 50, Víctor Lama Chaves va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Gerald Troutot que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 61, David Soto Maldonado de SOT va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.