Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Argan Team (1588767) - F.C Sant Antoni (1365445) » 639063725: T59/J10/VII

Liga 639063725 Información oficial sobre el partido 639063725 en Hattrick

18.05.2019 15:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 10 / VII.590 (38626)

Argan Team Alineación oficial del equipo 'Argan Team' en el partido 3 - 0 F.C Sant Antoni Alineación oficial del equipo 'F.C Sant Antoni' en el partido
Azael Corona (49') 1 - 0
Chulián Fuenlabrada (77') 2 - 0
Gregorio Urruchua (81') 3 - 0
Argan Team Alineación oficial del equipo 'Argan Team' en el partido 3 - 0 F.C Sant Antoni Alineación oficial del equipo 'F.C Sant Antoni' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Argan Team Alineación oficial del equipo 'Argan Team' en el partido 3 - 1 F.C Sant Antoni Alineación oficial del equipo 'F.C Sant Antoni' en el partido
Tiene un resultado normal 3.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Argan Team

Goles Goles

  • 138 Minuto 49 (Gol evento especial extremo + rematador): Calum Harris estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Azael Corona va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 49.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Argan va augmentar la diferència quan Chulián Fuenlabrada no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81, Argan va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Gregorio Urruchua, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2, Nuno Maria Nunes arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Argan va estar a punt de posar-se per davant al minut 18 però Nuno Maria Nunes va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Al minut 24 es va veure una gran oportunitat per a Argan per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Alfredo Ehijos, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Árpád Fülöp va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): El jugador local Chulián Fuenlabrada per poc que no incrementa el marcador al minut 87. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Joan Mañes va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

F.C Sant Antoni

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 79 (Ocasión evento especial córner peinado): Gorecho Canaval quasi marca en una jugada assajada de córner que Juan Cabanillas havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 251 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Carles Xavier Soldevila va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 251 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Alejandro Piñero va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Stéphane Verger no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Urroz de Antoni va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.