Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Onagrito (1414560) - Promesas Tiverienses F. C. (309091) » 639062925: T59/J6/VII

Liga 639062925 Información oficial sobre el partido 639062925 en Hattrick

20.04.2019 15:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 6 / VII.576 (38612)

Naturam Studium Alineación oficial del equipo 'Naturam Studium' en el partido 4 - 1 Barcris Alineación oficial del equipo 'Barcris' en el partido
Diego Villalar (23') 1 - 0
Luis Lucendo (31') 2 - 0
2 - 1 Timoteu Mola (35')
Lucas Muro Nájera (36') 3 - 1
Segundo Temes (43') 4 - 1
Naturam Studium Alineación oficial del equipo 'Naturam Studium' en el partido 4 - 1 Barcris Alineación oficial del equipo 'Barcris' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Naturam Studium Alineación oficial del equipo 'Naturam Studium' en el partido 3 - 1 Barcris Alineación oficial del equipo 'Barcris' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,1 % 0,1 % 3,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Naturam Studium

Goles Goles

  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Naturam contenien la respiració mentre en Diego Villalar s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Naturam va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Luis Lucendo progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Lucas Muro Nájera, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Naturam.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): Segundo Temes va incrementar l'avantatge de Naturam amb el 4 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 42 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Lucas Muro Nájera de Naturam va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Diego Villalar que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): El jugador local Estanislao Serrato per poc que no incrementa el marcador al minut 53. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Alfonso Bada va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 218 Minuto 65 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en José Ricardo Geltru va entorpir al marcador d'en Óscar Iguereta per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Al minut 72 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Diego Villalar de Naturam va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Alfonso Bada al minut 83 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Óscar Iguereta va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 230 Minuto 91 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Gabriel Sancho, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 92 (Ocasión por la izquierda): Passaven 92 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Gabriel Sancho va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lucas Muro Nájera.

Barcris

Goles Goles

  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): George-Ciprian Tuţu va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Barcris, Timoteu Mola, que va marcar, sense saber com, el 2 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Miquel Novell de Barcris amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 514 Minuto 81 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Jens-Harald Brychta s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.