Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Polea Marciel (314171) - El pla de Useres (308462) » 639061458: T59/J3/VII

Liga 639061458 Información oficial sobre el partido 639061458 en Hattrick

30.03.2019 15:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 3 / VII.550 (38586)

Polea Marciel Alineación oficial del equipo 'Polea Marciel' en el partido 4 - 1 RCD Los Alfareros Alineación oficial del equipo 'RCD Los Alfareros' en el partido
Lluís Llosa (8') 1 - 0
Anselmo Francese (27') 2 - 0
Kornél Szauer (38') 3 - 0
James Tomkins (38') 4 - 0
4 - 1 Pep Purcet (89')
Polea Marciel Alineación oficial del equipo 'Polea Marciel' en el partido 4 - 1 RCD Los Alfareros Alineación oficial del equipo 'RCD Los Alfareros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Polea Marciel Alineación oficial del equipo 'Polea Marciel' en el partido 7 - 0 RCD Los Alfareros Alineación oficial del equipo 'RCD Los Alfareros' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Polea Marciel

Goles Goles

  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Marciel pel centre va donar un gran resultat: el gol de Anselmo Francese va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): Marciel va aconseguir el 3 - 0 quan Kornél Szauer va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): En James Tomkins va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Iliyan Vutov va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70, Kornél Szauer gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Roberto Monreal va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Passaven 89 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en James Tomkins va rematar alt.

RCD Los Alfareros

Goles Goles

  • 125 Minuto 8 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Lluís Llosa va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 1 - 0.
  • 105 Minuto 89 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Gastón Pateiro va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Pep Purcet va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Alfareros posava el marcador 4 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): El Alfareros creava perill des de la dreta al minut 25, però en Faustin Jaspart, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Jesús Chelli desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 286 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 32, un contraatac del Alfareros no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Yesid Gamba perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 286 Minuto 51 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 51, el Alfareros estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Ramón Rodríguez Navas va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jesús Chelli de Alfareros va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.