Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

collejas (308770) - UE Rapitenca (1337328) » 639060095: T59/J12/VII

Liga 639060095 Información oficial sobre el partido 639060095 en Hattrick

01.06.2019 15:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 12 / VII.525 (38561)

JapanFC Alineación oficial del equipo 'JapanFC' en el partido 0 - 1 gonxin Alineación oficial del equipo 'gonxin' en el partido
0 - 1 Valentín Campana (50')
JapanFC Alineación oficial del equipo 'JapanFC' en el partido 0 - 1 gonxin Alineación oficial del equipo 'gonxin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
JapanFC Alineación oficial del equipo 'JapanFC' en el partido 3 - 0 gonxin Alineación oficial del equipo 'gonxin' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JapanFC

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 14 per blocar una centrada d'en Javier Vázquez Armero va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de JapanFC.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): JapanFC va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 25 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Sergio Estorch ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 213 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): El JapanFC va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en José Tello la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rachad Ichafi de JapanFC es va emportar una amonestació al minut 52 per provocar un rival.

gonxin

Goles Goles

  • 171 Minuto 50 (Gol por el centro): En Valentín Campana donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 50 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): gonxin va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 4, quan Torben Johann va quedar-se sol davant el porter Nunu Arandoinobengoa, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): José María Barquín, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 23 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de gonxin, l'equip va recuperar la pilota al minut 28 i va contraatacar. En Matti Haapsaari va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 285 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de gonxin a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Denis Montemurro va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de gonxin va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a José María Barquín, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Celedonio Olivarri de gonxin es va guanyar la targeta groga merescudament.