Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Laia FC (774097) - Sospitosos (1581576) » 639055816: T59/J7/VII

Liga 639055816 Información oficial sobre el partido 639055816 en Hattrick

27.04.2019 15:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 7 / VII.449 (38485)

Muxo Betis III Alineación oficial del equipo 'Muxo Betis III' en el partido 2 - 2 CHCerdanyola Alineación oficial del equipo 'CHCerdanyola' en el partido
Alejandro Pajares (6') 1 - 0
Alejandro Pajares (8') 2 - 0
2 - 1 Domingo González Guezno (54')
2 - 2 Julio Grillo (81')
Muxo Betis III Alineación oficial del equipo 'Muxo Betis III' en el partido 2 - 2 CHCerdanyola Alineación oficial del equipo 'CHCerdanyola' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Muxo Betis III Alineación oficial del equipo 'Muxo Betis III' en el partido 2 - 1 CHCerdanyola Alineación oficial del equipo 'CHCerdanyola' en el partido
Tiene un resultado normal 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,4 % 35,7 % 28,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Muxo Betis III

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): Betis s'avançava al marcador al minut 6, després d'un rebot que va caçar en Alejandro Pajares per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 185 Minuto 8 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 8 minuts, el tirador de faltes del Betis va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Alejandro Pajares, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Claudi Pintó! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): El Betis va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 37, però en Ramon Pou va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Eloy Ordóñez Villa va estar a punt de sentenciar el partit al minut 75, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

CHCerdanyola

Goles Goles

  • 143 Minuto 54 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de CHCerdanyola eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 54, Domingo González Guezno va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 1.
  • 164 Minuto 81 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Julio Grillo va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Pedro Mesco va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Twan Mul.
  • 252 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Domingo González Guezno la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de CHCerdanyola havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 253 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): En Twan Mul va fer una estirada espectacular al minut 51, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Javier Gallús.
  • 262 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66 Pierre Jensen Nielsen va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Twan Mul va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 261 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Domingo González Guezno quasi aconsegueix empatar per CHCerdanyola al minut 80, però Twan Mul va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sergio Siloniz de CHCerdanyola es va emportar una amonestació al minut 5 per provocar un rival.