Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Diablos de Kusatsu (1586573) - Segovia CF (1595309) » 639055690: T59/J3/VII

Liga 639055690 Información oficial sobre el partido 639055690 en Hattrick

30.03.2019 15:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 3 / VII.447 (38483)

Group Algebra FC Alineación oficial del equipo 'Group Algebra FC' en el partido 5 - 0 Openfutura Alineación oficial del equipo 'Openfutura' en el partido
Dennis Galea (22') 1 - 0
Miguel Ángel Torres Barona (34') 2 - 0
Corsino Pérez (51') 3 - 0
Miguel Ángel Torres Barona (67') 4 - 0
Dennis Galea (71') 5 - 0
Group Algebra FC Alineación oficial del equipo 'Group Algebra FC' en el partido 5 - 0 Openfutura Alineación oficial del equipo 'Openfutura' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Group Algebra FC Alineación oficial del equipo 'Group Algebra FC' en el partido 3 - 0 Openfutura Alineación oficial del equipo 'Openfutura' en el partido
Tiene suerte 3.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Group Algebra FC

Goles Goles

  • 120 Minuto 22 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Dennis Galea al minut 22, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Algebra i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): Algebra va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Miguel Ángel Torres Barona va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 51 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Algebra va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Corsino Pérez des de dins de l'àrea.
  • 139 Minuto 67 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Miguel Ángel Torres Barona va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 4 - 0. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Silvio Barboza.
  • 134 Minuto 71 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Algebra i així augmentar el marcador a 5 - 0 als 71 minuts de joc. Mentre en Dennis Galea el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 2 per blocar una centrada d'en Simón Meléndez va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Algebra.
  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Víctor Esaís va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Algebra se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Víctor Esaís una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 69, però una magnífica aturada de Cesur Yağın va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Yener Demirkoç de Algebra va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Miguel Ángel Torres Barona de Algebra va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Openfutura

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 55 en Fausto Rudian va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en David Escoda va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 4, Eloy Claver de Openfutura va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pràxedes Vilabella de Openfutura va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.