Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Serralada de Marina Futbol Club (1332113) - Evolution Team CF (31123) » 639054945: T59/J13/VII

Liga 639054945 Información oficial sobre el partido 639054945 en Hattrick

08.06.2019 15:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 13 / VII.433 (38469)

Darpelo Alineación oficial del equipo 'Darpelo' en el partido 2 - 2 LLeida Esportiu FC Alineación oficial del equipo 'LLeida Esportiu FC' en el partido
Krasimir Todorov (33') 1 - 0
1 - 1 Josep Joan Balanyà (47')
1 - 2 Ricardo Travesedo (58')
Andrei Manole (61') 2 - 2
Darpelo Alineación oficial del equipo 'Darpelo' en el partido 2 - 2 LLeida Esportiu FC Alineación oficial del equipo 'LLeida Esportiu FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Darpelo Alineación oficial del equipo 'Darpelo' en el partido 4 - 3 LLeida Esportiu FC Alineación oficial del equipo 'LLeida Esportiu FC' en el partido
Tiene mala suerte 4.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
63,1 % 12,7 % 24,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Darpelo

Goles Goles

  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Darpelo, atacant per l'esquerra al minut 33, va aprofitar el magnífic llançament de Krasimir Todorov per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 111 Minuto 61 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Andrei Manole va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Darpelo empatava el partit, 2 a 2, al minut 61.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Krum Pastuhov va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Darpelo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Krasimir Todorov! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 215 Minuto 29 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Erik Päffgen va intentar anar-se'n per velocitat al minut 29 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Antonio Vespucio Alcoba va estar a punt de sentenciar el partit al minut 38, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Antonio Vespucio Alcoba. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Stefan Mulvaney.

LLeida Esportiu FC

Goles Goles

  • 163 Minuto 47 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 47 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Josep Joan Balanyà.
  • 174 Minuto 58 (Gol de penalti): Al minut 58 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 1 - 2. Ricardo Travesedo va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 13 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Krum Pastuhov no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Joan Manel Girbau estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Esportiu va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Marian Dovleac, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marian Dovleac de Esportiu amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.