Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fenicio CF (1598177) - ElevenZeus (772061) » 639052643: T59/J12/VII

Liga 639052643 Información oficial sobre el partido 639052643 en Hattrick

01.06.2019 15:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 12 / VII.392 (38428)

Tailsere FC Alineación oficial del equipo 'Tailsere FC' en el partido 2 - 1 Hogwarts_AllStars Alineación oficial del equipo 'Hogwarts_AllStars' en el partido
Emilio Caldes (2') 1 - 0
1 - 1 Florindo Bernini (47')
Alberto Marcos (77') 2 - 1
Tailsere FC Alineación oficial del equipo 'Tailsere FC' en el partido 2 - 1 Hogwarts_AllStars Alineación oficial del equipo 'Hogwarts_AllStars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tailsere FC Alineación oficial del equipo 'Tailsere FC' en el partido 2 - 1 Hogwarts_AllStars Alineación oficial del equipo 'Hogwarts_AllStars' en el partido
Tiene un resultado normal 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
54,0 % 20,0 % 26,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tailsere FC

Goles Goles

  • 124 Minuto 2 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 2 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Emilio Caldes. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 77 minuts, el tirador de faltes del Tailsere va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Alberto Marcos, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Passaven 26 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Francesc Juncadella va rematar alt.
  • 239 Minuto 36 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Francesc Juncadella va deixar a Cristi Zbârnea assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, Vicente Montes León gairebé va marcar per a Tailsere des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 222 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Tailsere va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 59 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Vicente Montes León ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): El Tailsere ho intentava per la dreta per mitjà de Vicente Montes León, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Vicente Montes León de Tailsere amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Francesc Juncadella de Tailsere va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Hogwarts_AllStars

Goles Goles

  • 164 Minuto 47 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Florindo Bernini de Hogwarts_AllStars va marcar de penal l'empat al minut 47.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Santi García de Carranque va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 263 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Àlex Rubí quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 273 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Ángel Parma de Hogwarts_AllStars, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 60, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Cristi Zbârnea es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.