Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

gominolita10 (1369609) - Alemeria FC (120785) » 639050206: T59/J4/VII

Liga 639050206 Información oficial sobre el partido 639050206 en Hattrick

06.04.2019 15:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 4 / VII.349 (38385)

Marroneros Oficial FC Alineación oficial del equipo 'Marroneros Oficial FC' en el partido 2 - 1 Oviedo Athletic Alineación oficial del equipo 'Oviedo Athletic' en el partido
Marcelino Olivos (30') 1 - 0
1 - 1 Víctor Karanka (80')
Wighlan Tamsamani (90') 2 - 1
Marroneros Oficial FC Alineación oficial del equipo 'Marroneros Oficial FC' en el partido 2 - 1 Oviedo Athletic Alineación oficial del equipo 'Oviedo Athletic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Marroneros Oficial FC Alineación oficial del equipo 'Marroneros Oficial FC' en el partido 3 - 1 Oviedo Athletic Alineación oficial del equipo 'Oviedo Athletic' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 4,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marroneros Oficial FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 30 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 30 gràcies a la jugada de Marcelino Olivos, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 124 Minuto 90 (Gol de penalti): Marroneros va posar-se per davant 2 - 1 al minut 90, quan Wighlan Tamsamani va llançar una pena màxima perfectament.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Al minut 21 es va veure una gran oportunitat per a Marroneros per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Manèu Viñolasdevall, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Marroneros va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Marcelino Olivos va sortir per sobre el travesser.
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 58 quan Luis Narváez de Marroneros gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): En Roberto Lafuente Santamaría, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): En Maurici Masdeu es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 25, Marcelino Olivos de Marroneros va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Oviedo Athletic

Goles Goles

  • 162 Minuto 80 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 80, quan Víctor Karanka va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): En Bizente Bereziartua va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 22 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Bizente Bereziartua, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Athletic va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 23, quan Jacme Fornari va quedar-se sol davant el porter Roberto Cardiel, però aquest va poder aturar el xut.
  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Athletic, l'equip va recuperar la pilota al minut 59 i va contraatacar. En Carlos Puellas va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.