Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting de Segovia (1599413) - Notenemosmiedoanadie F.C, (797989) » 639049075: T59/J2/VII

Liga 639049075 Información oficial sobre el partido 639049075 en Hattrick

23.03.2019 15:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 2 / VII.329 (38365)

Sporting de Segovia Alineación oficial del equipo 'Sporting de Segovia' en el partido 3 - 2 Notenemosmiedoanadie F.C, Alineación oficial del equipo 'Notenemosmiedoanadie F.C,' en el partido
Calogero Simonti (38') 1 - 0
Siro Macaya (44') 2 - 0
2 - 1 Vasil Gutzov (86')
2 - 2 Nicolas Germain (90')
Jan Hanuš (92') 3 - 2
Sporting de Segovia Alineación oficial del equipo 'Sporting de Segovia' en el partido 3 - 2 Notenemosmiedoanadie F.C, Alineación oficial del equipo 'Notenemosmiedoanadie F.C,' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sporting de Segovia Alineación oficial del equipo 'Sporting de Segovia' en el partido 3 - 0 Notenemosmiedoanadie F.C, Alineación oficial del equipo 'Notenemosmiedoanadie F.C,' en el partido
Tiene un resultado normal 3.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting de Segovia

Goles Goles

  • 142 Minuto 38 (Gol de contra por la izquierda): Calogero Simonti va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Sporting i marcant el 1 - 0.
  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Siro Macaya, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 121 Minuto 92 (Gol por el centro): Jan Hanuš va donar a Sporting un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40, Jan Hanuš gairebé va marcar per a Sporting des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Passaven 44 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Fernando Gerpe Landín va rematar alt.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): En Maiol Bonallach es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): En Alfonso Daniel Ollomao, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Notenemosmiedoanadie F.C,

Goles Goles

  • 118 Minuto 86 (Gol evento especial córner peinado): En Pedro Murillo entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Notenemosmiedoanadi, un peu providencial d'en Vasil Gutzov va situar el 2-1 al panell digital.
  • 162 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 90 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Nicolas Germain de Notenemosmiedoanadi marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Es duien 37 minuts de partit jugats quan Arsenio Solís va estar a punt de posar per davant a Notenemosmiedoanadi amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de José Ramón Riquelme va impedir un gol cantat.
  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Notenemosmiedoanadi van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Vasil Gutzov va sortir desviat a la dreta de la porteria.