Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nanito (994977) - Fusion fria (1582294) » 639045587: T59/J11/VII

Liga 639045587 Información oficial sobre el partido 639045587 en Hattrick

25.05.2019 15:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 11 / VII.266 (38302)

Singermornings Alineación oficial del equipo 'Singermornings' en el partido 4 - 1 MinSky from Fargo Alineación oficial del equipo 'MinSky from Fargo' en el partido
Romeo Ataide (29') 1 - 0
Natalio Abejaro (31') 2 - 0
2 - 1 Txomin Zugatzua (34')
Clodomiro Pereda (61') 3 - 1
Romeo Ataide (68') 4 - 1
Singermornings Alineación oficial del equipo 'Singermornings' en el partido 4 - 1 MinSky from Fargo Alineación oficial del equipo 'MinSky from Fargo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Singermornings Alineación oficial del equipo 'Singermornings' en el partido 4 - 3 MinSky from Fargo Alineación oficial del equipo 'MinSky from Fargo' en el partido
Tiene un resultado normal 4.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
45,6 % 27,3 % 27,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Singermornings

Goles Goles

  • 124 Minuto 29 (Gol de penalti): Corria el minut 29, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Singermornings s'avançava en el marcador després que en Romeo Ataide xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 118 Minuto 31 (Gol evento especial córner peinado): Singermornings va aconseguir el 2 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Albert Josep Pruna, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Natalio Abejaro que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 132 Minuto 61 (Gol por la izquierda): En Clodomiro Pereda va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Singermornings va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Romeo Ataide progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Al minut 47 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Albert Josep Pruna de Singermornings va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 236 Minuto 75 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Carlos Cordido no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Selmo Núñez del Prado estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Julian Young de Singermornings amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Iraultza Kareta de Singermornings la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

MinSky from Fargo

Goles Goles

  • 152 Minuto 34 (Gol por la izquierda): En Txomin Zugatzua va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Carles Porqueres ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 251 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Ramón Leguina va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 251 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63, Alberto Urzáiz va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Singermornings. La jugada d'estratègia del MinSky per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Txomin Zugatzua va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 251 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Francisco Dolius va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Sergio Valladolid.