Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Zubia City (1455189) - Sporting de Falset (993310) » 639036667: T59/J7/VII

Liga 639036667 Información oficial sobre el partido 639036667 en Hattrick

27.04.2019 15:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 7 / VII.107 (38143)

killersdeport Alineación oficial del equipo 'killersdeport' en el partido 2 - 1 Katanga S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Katanga S.A.D.' en el partido
Efrèn Sirvent (40') 1 - 0
1 - 1 Ignacio Hiniesta (41')
Rafael Villas Boas (60') 2 - 1
killersdeport Alineación oficial del equipo 'killersdeport' en el partido 2 - 1 Katanga S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Katanga S.A.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
killersdeport Alineación oficial del equipo 'killersdeport' en el partido 0 - 4 Katanga S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Katanga S.A.D.' en el partido
Tiene suerte 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

killersdeport

Goles Goles

  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 els aficionats van embogir quan en Efrèn Sirvent va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de killersdeport.
  • 118 Minuto 60 (Gol evento especial córner peinado): Efrèn Sirvent va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de killersdeport, Rafael Villas Boas, que va marcar, sense saber com, el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 69 (Ocasión de contra por la izquierda): El killersdeport va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 69, però en Toni Medina Martín va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): El jugador local Fausto Velázquez per poc que no incrementa el marcador al minut 79. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Ignacio Canter va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Katanga S.A.D.

Goles Goles

  • 162 Minuto 41 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 41, quan Ignacio Hiniesta va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 5 (Ocasión de falta): En Lluís Xavier Marfull va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 5. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Inocencio Rovira, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 33 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Katanga va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 43, quan Lluís Xavier Marfull va quedar-se sol davant el porter Daniel Meléndez Valdés, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 44 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Xavier Dedeu ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 242 Minuto 55 (Ocasión de contra por la izquierda): Katanga van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 55, però César Plaza va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 261 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 68 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Ryan Bradbury va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 261 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Rigoberto Rivadeneira va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 262 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Rigoberto Rivadeneira per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 81, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.