Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletic de CW (492464) - Butra team (1591247) » 639036506: T59/J9/VII

Liga 639036506 Información oficial sobre el partido 639036506 en Hattrick

11.05.2019 15:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 9 / VII.104 (38140)

Jaen Paraiso CF Alineación oficial del equipo 'Jaen Paraiso CF' en el partido 1 - 1 Trallassu Returns Alineación oficial del equipo 'Trallassu Returns' en el partido
Ricardo Marqués Conde (7') 1 - 0
1 - 1 Hannibal Gotfredsen (17')
Jaen Paraiso CF Alineación oficial del equipo 'Jaen Paraiso CF' en el partido 1 - 1 Trallassu Returns Alineación oficial del equipo 'Trallassu Returns' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Jaen Paraiso CF Alineación oficial del equipo 'Jaen Paraiso CF' en el partido 2 - 1 Trallassu Returns Alineación oficial del equipo 'Trallassu Returns' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,8 % 1,4 % 13,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jaen Paraiso CF

Goles Goles

  • 185 Minuto 7 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 7 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Paraiso. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Ricardo Marqués Conde xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 4 per blocar una centrada d'en Víctor Serrano va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Paraiso.
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Paraiso va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Petronilo Dolcinellas va sortir per sobre el travesser.
  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): En Josep Feltrer va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Paraiso se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Odín Maldonado va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Paraiso va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Odín Maldonado va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Manolo Fenollar.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): En Abdettawab Oulkhir del Paraiso ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ricardo Marqués Conde de Paraiso va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Trallassu Returns

Goles Goles

  • 163 Minuto 17 (Gol por la derecha): Al minut 17 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Hannibal Gotfredsen que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Trallassu va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 54, quan Jan Månsson va quedar-se sol davant el porter Hugo Ricón, però aquest va poder aturar el xut.