Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Asociacion de futbol Vallecas (48922) - Benazolve F.C. (49040) » 639030851: T59/J9/VII

Liga 639030851 Información oficial sobre el partido 639030851 en Hattrick

11.05.2019 15:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 9 / VII.3 (38039)

Despertaferro Alineación oficial del equipo 'Despertaferro' en el partido 7 - 1 Benazolve F.C. Alineación oficial del equipo 'Benazolve F.C.' en el partido
Fernando Mercado (15') 1 - 0
Luiz Antônio Vilalva (23') 2 - 0
Fernando Mercado (34') 3 - 0
Dumitru-Nicolae Mezin (38') 4 - 0
4 - 1 Patrik Jespersson (76')
Ulrich Irrle (80') 5 - 1
Jesús Barrero-Valverde (83') 6 - 1
Fernando Mercado (90') 7 - 1
Despertaferro Alineación oficial del equipo 'Despertaferro' en el partido 7 - 1 Benazolve F.C. Alineación oficial del equipo 'Benazolve F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Despertaferro Alineación oficial del equipo 'Despertaferro' en el partido 7 - 0 Benazolve F.C. Alineación oficial del equipo 'Benazolve F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 7.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Despertaferro

Goles Goles

  • 138 Minuto 15 (Gol evento especial extremo + rematador): En Luiz Antônio Vilalva va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Fernando Mercado la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Al minut 23, Despertaferro va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Luiz Antônio Vilalva, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): Amb 34 minuts jugats, en Fernando Mercado va augmentar l'avantatge de Despertaferro a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): Despertaferro va aconseguir el 4 - 0 quan Dumitru-Nicolae Mezin va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Despertaferro pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ulrich Irrle va posar el 5 - 1 al marcador.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Despertaferro va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jesús Barrero-Valverde progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 1.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): Despertaferro va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Fernando Mercado va poder fer el 7 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Despertaferro va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 11 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Dumitru-Nicolae Mezin ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luiz Antônio Vilalva de Despertaferro va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 54 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Luiz Antônio Vilalva es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Benazolve F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 76 (Gol evento especial córner peinado): Pedro Pablo Benavides va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Benazolve, Patrik Jespersson, que va marcar, sense saber com, el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Didako Karrikondo va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 253 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Benazolve van seguir progressant per la banda dreta. Didako Karrikondo va tenir la seva oportunitat al minut 49, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 253 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 50 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Enzo Valdés Velázquez amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Haluk Ongay de Benazolve va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.