Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Akistartio C.F (47766) - Real SAS CF (772982) » 639028287: T59/J12/VI

Liga 639028287 Información oficial sobre el partido 639028287 en Hattrick

01.06.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 12 / VI.981 (15299)

Akistartio C.F Alineación oficial del equipo 'Akistartio C.F' en el partido 1 - 3 Real SAS CF Alineación oficial del equipo 'Real SAS CF' en el partido
0 - 1 Jesús Falconi (3')
0 - 2 Luis Yturbe (34')
Samang Prum (62') 1 - 2
1 - 3 Marciano Canales (72')
Akistartio C.F Alineación oficial del equipo 'Akistartio C.F' en el partido 1 - 3 Real SAS CF Alineación oficial del equipo 'Real SAS CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Akistartio C.F Alineación oficial del equipo 'Akistartio C.F' en el partido 0 - 2 Real SAS CF Alineación oficial del equipo 'Real SAS CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Akistartio C.F

Goles Goles

  • 140 Minuto 62 (Gol de contra de falta): El porter de Akistartio va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Samang Prum va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 41 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Namys Balmuratov quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Akistartio va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Samang Prum, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Akistartio va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Namys Balmuratov, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, Anicėtas Pivrikovas de Akistartio va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Real SAS CF

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Jesús Falconi va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 183 Minuto 34 (Gol por la derecha): Al minut 34, SAS va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Luis Yturbe, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 72 (Gol por la derecha): Marciano Canales va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Marciano Canales després de 40 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Alan Anticoli va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Dani Ventosa al minut 42, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Javier Jesús Mansilla va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en José Vicente Barriomartín de SAS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.