Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

grecer (1420491) - chicharteros fc (1587669) » 639026909: T59/J2/VI

Liga 639026909 Información oficial sobre el partido 639026909 en Hattrick

23.03.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 2 / VI.957 (15275)

RayoMajadahonda Alineación oficial del equipo 'RayoMajadahonda' en el partido 1 - 3 Les Llops Alineación oficial del equipo 'Les Llops' en el partido
0 - 1 Ivan Monné (3')
Roberto Santos (39') 1 - 1
1 - 2 Eladi Abio (70')
1 - 3 Hipòlit Canadell (77')
RayoMajadahonda Alineación oficial del equipo 'RayoMajadahonda' en el partido 1 - 3 Les Llops Alineación oficial del equipo 'Les Llops' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
RayoMajadahonda Alineación oficial del equipo 'RayoMajadahonda' en el partido 1 - 3 Les Llops Alineación oficial del equipo 'Les Llops' en el partido
Tiene un resultado normal 0.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,5 % 0,1 % 97,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RayoMajadahonda

Goles Goles

  • 112 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39 del partit, el jugador Roberto Santos de RayoMajadahonda va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 42 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de RayoMajadahonda va anar a parar a la dreta de l'atac on en Roberto Santos, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 202 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al 89, András Hajkó hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Lauri Touhonen. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Roberto Santos de RayoMajadahonda va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 58 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 58 de partit, Roberto Santos de RayoMajadahonda va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Les Llops

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Ivan Monné va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 173 Minuto 70 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Eladi Abio va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del RayoMajadahonda. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Hipòlit Canadell la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Llops es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 3 arribava al minut 77.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Pablo Soto Maldonado, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 29 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Llops va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Es duien 41 minuts de partit jugats quan Ivan Monné va estar a punt de posar per davant a Llops amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de José Antonio González va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Ivan Monné va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de José Antonio González, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Witold Sudoł.