Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zunder (1366792) - Jovellanos (1372050) » 639026575: T59/J4/VI

Liga 639026575 Información oficial sobre el partido 639026575 en Hattrick

06.04.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 4 / VI.951 (15269)

Jamaikas returns Alineación oficial del equipo 'Jamaikas returns' en el partido 2 - 4 Jovellanos Alineación oficial del equipo 'Jovellanos' en el partido
0 - 1 Milaim Noffsinger (13')
0 - 2 Orionas Paraskevopoulos (34')
Maciej Szmajda (76') 1 - 2
Dario Carpignoli (80') 2 - 2
2 - 3 Marek Skrobol (84')
2 - 4 Hugo Zerpa (86')
Jamaikas returns Alineación oficial del equipo 'Jamaikas returns' en el partido 2 - 4 Jovellanos Alineación oficial del equipo 'Jovellanos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Jamaikas returns Alineación oficial del equipo 'Jamaikas returns' en el partido 4 - 1 Jovellanos Alineación oficial del equipo 'Jovellanos' en el partido
Tiene mala suerte 4.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jamaikas returns

Goles Goles

  • 100 Minuto 76 (Gol de falta): Després que un jugador rival el fes sotsobrar, l'àrbitre va xiular falta a favor d'en Maciej Szmajda. Ell mateix va fer revifar l'afició local, clavant un gran gol de falta per l'escaire al minut 76 de joc, que suposava el 1 - 2.
  • 113 Minuto 80 (Gol por la derecha): Després de 80 minuts de partit, Dario Carpignoli igualava per Jamaikas en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Jamaikas per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 7, quan Wojciech Trempała va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Candido Pieralisi va estar a punt d'avançar els locals al minut 12 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 211 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33, Maciej Szmajda quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 203 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): En Raffaele Lemma de Jamaikas va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 285 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Jamaikas van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Dario Carpignoli, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Candido Pieralisi de Jamaikas es va guanyar la targeta groga merescudament.

Jovellanos

Goles Goles

  • 142 Minuto 13 (Gol de contra por la izquierda): En Milaim Noffsinger va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 142 Minuto 34 (Gol de contra por la izquierda): Orionas Paraskevopoulos va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 2 per a Jovellanos.
  • 118 Minuto 84 (Gol evento especial córner peinado): Olov Orening va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Jovellanos, Marek Skrobol, que va marcar, sense saber com, el 2 - 3.
  • 143 Minuto 86 (Gol de contra por la derecha): Hugo Zerpa va marcar al minut 86 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ben Ulriksen ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ben Ulriksen que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.