Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

chichancito (775991) - Squil for ever (120416) » 639024121: T59/J7/VI

Liga 639024121 Información oficial sobre el partido 639024121 en Hattrick

27.04.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 7 / VI.907 (15225)

Bye bye Spain Alineación oficial del equipo 'Bye bye Spain' en el partido 1 - 0 Squil for ever Alineación oficial del equipo 'Squil for ever' en el partido
Roland Kazaishvili (3') 1 - 0
Bye bye Spain Alineación oficial del equipo 'Bye bye Spain' en el partido 1 - 0 Squil for ever Alineación oficial del equipo 'Squil for ever' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bye bye Spain Alineación oficial del equipo 'Bye bye Spain' en el partido 2 - 0 Squil for ever Alineación oficial del equipo 'Squil for ever' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bye bye Spain

Goles Goles

  • 118 Minuto 3 (Gol evento especial córner peinado): Bye bye va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Armel Janjoš, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Roland Kazaishvili que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Sanjiv Biswal una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 5, però una magnífica aturada de Aris Juodėnas va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Hans Oskarsson va estar a punt de sentenciar el partit al minut 51, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): En Tom Dohn, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 207 Minuto 76 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Hans Oskarsson va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Squil for ever

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Squil, l'equip va recuperar la pilota al minut 27 i va contraatacar. En Bruno Rizzi va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Squil va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ermenter Mirambell, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 240 Minuto 56 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Squil sortien al contraatac. La falta llançada per Ramón Rivas Barón va sortir força alta sense massa perill.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Squil van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Nicolae-Dorin Pârâu va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 240 Minuto 89 (Ocasión de contra de falta): Squil van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 89 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Ramón Rivas Barón no va ser gens encertat.