Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ath.La Vall CF (1334589) - Beleco (120139) » 639023905: T59/J9/VI

Liga 639023905 Información oficial sobre el partido 639023905 en Hattrick

11.05.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 9 / VI.903 (15221)

alaseleccion Alineación oficial del equipo 'alaseleccion' en el partido 4 - 0 Oropesa Gooners Alineación oficial del equipo 'Oropesa Gooners' en el partido
César Verdejo Rojas (11') 1 - 0
Florentino Ferreira (43') 2 - 0
Dávid Szepesi (68') 3 - 0
Florentino Ferreira (74') 4 - 0
alaseleccion Alineación oficial del equipo 'alaseleccion' en el partido 4 - 0 Oropesa Gooners Alineación oficial del equipo 'Oropesa Gooners' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
alaseleccion Alineación oficial del equipo 'alaseleccion' en el partido 2 - 0 Oropesa Gooners Alineación oficial del equipo 'Oropesa Gooners' en el partido
Tiene suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

alaseleccion

Goles Goles

  • 187 Minuto 11 (Gol tiro lejano): En Florentino Ferreira conduïa pel cercle central i, veient a en César Verdejo Rojas desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 1 - 0.
  • 130 Minuto 43 (Gol de falta): Florentino Ferreira va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 43 que va ampliar l'avantatge pels locals: 2 - 0.
  • 118 Minuto 68 (Gol evento especial córner peinado): En Nour Gargash entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al alaseleccion, un peu providencial d'en Dávid Szepesi va situar el 3-0 al panell digital.
  • 130 Minuto 74 (Gol de falta): El gol de falta de Florentino Ferreira sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 74 i ampliar l'avantatge de alaseleccion a 4 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 36 (Tarjeta roja directa): Al minut 36 en Lucas Combes va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Oropesa Gooners

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 5 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 5 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Guillermo Junguito, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 240 Minuto 51 (Ocasión de contra de falta): Oropesa va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Quirze Curull va anar a parar a les mans del porter.
  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): Quirze Curull va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Oropesa que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Oropesa va anar a parar a la dreta de l'atac on en Quirze Curull, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 48 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Sven Rickauer s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.